Glid fram till showen med stil

Det är inte bara på scenen du ska göra en lysande entré, även vägen till showen ska vara stjärnspäckad på många sätt. För vad gör man om man är med i en musikal eller show och vill få fler åskådare eller önskar att bli omskriven av tidningarna? Jo, man köper riktigt häftiga extraljus till bilen eller fordonen som man rullar dit med, lägger ut röda mattan och skapar en fantastisk entré även vid huvudentrén där man uppträder. Vi kan lova att du kommer bli omtalad lång tid efteråt.

Hos https://nordeye.com/ hittar du världens snyggaste och coolaste extraljus för ditt fordon. Inte bara för privatfordon utan även för andra fordon som lastbilar och långtradare. Du kan köpa ledrampskit som gör att du syns mer än vanligt – något som är viktigt under den mörka årstiden men som lika gärna kan tjäna till en fantastisk entré och början på en show. Leta vidare på https://nordeye.com/ och upptäck de allra hetaste extraljusen.

Ger ett lysande första intryck

Oavsett om det gäller premiärer eller en fortsatt show som har hållit på ett tag så är det allra första intrycket det viktigaste för alla trendspanare. Det förstår du direkt om du kikar vidare bland sortimentet på https://nordeye.com/ för att hitta din fordonsbelysning.

Det fina med musikaler och shower är att du kan göra dem till en stor upplevelse som dessutom blir ett minne för livet för alla åskådare. Ju mer publicitet du får desto bättre. I Sverige där det dessutom är väldigt mörkt under en lång tid på året skulle showen exempelvis kunna innebära en spektakulär entré av alla artister som anländer i sina fordon med extraordinär belysning och dekorerade bilar. Eller tänk om du skulle hålla en musikal i London eller på Broadway i New York? Addera glitter till de redan upplysta och glittrande gatorna som är hem för alla shower och musikaler och stick ut för att utmärka dig lite extra.

Tänk dig att just din show blir omtalad än mer än Fantomen på operan eller Chess. Eller föreställ dig att du har kommit så långt som till Las Vegas och har fått skriva och göra en show där – i Vegas har du alla möjligheter att skylta med en show som börjar redan några kilometer bort i upplysta fordon och skrikande fans med journalisterna hack i häl. Vi kan lova dig att biljettkassorna blir överhopade snabbt!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *